Minőségbiztosítás

VÁLLALKOZÁSUNK MINŐSÉGPOLITIKÁJA

Vállalkozásunk stabil működésre, vevőkörének szélesítésére, a vevői igények kiszolgálására törekszik. Többek között az IFS szabvány szerinti kidolgozása, hatályba helyezése és fenntartása is ezt a célt szolgálja. Minőségpolitikánk azokat az elveket fogalmazza meg, melyekre a Minőségirányítási Rendszert építjük.

I. A MINŐSÉG FOGALMA

A NATUR-FOOD KFT fő tevékenységi köre: Reformélelmiszer gyártás. A minőség alatt a tevékenységeink technológiánkban rögzített paraméterekkel jellemzett végzését értjük.

II. VEVŐCENTRIKUS MŰKÖDÉS

Tevékenységünk fokmérője, s így profitunk legfőbb forrása a vevői megelégedettség. A Kft. valamennyi munkatársának az a célja, hogy a minőségirányítási rendszer előírásait betartva vevői igényeit mind a minőség, mind határidő tekintetében azok legteljesebb megelégedettségére teljesítse. Adott szabályozásainkat vevő centrikus működésnek megfelelően fogalmazzuk meg. Ennek megfelelően: - Igyekszünk megismerni a meglevő (és potenciális) vevőink szolgáltatásainkra vonatkozó igényeit (MIT kíván a vevő). - Törekszünk arra, hogy megtaláljuk a vevői igények kielégítésének célszerű, s egyben gazdaságos módját (HOGYAN elégítsük ki az igényeket). - Figyeljük a vevői igény kielégítését, s az eltérések alapján javítjuk tevékenységeinket. (JAVÍTÁS az eltérések alapján).


III. KAPCSOLAT EGYÉB SZABÁLYOZÁSOKKAL

A Minőségirányítási Rendszert úgy hozzuk létre, hogy az szervesen épüljön be egyéb szabályozásaink körébe. Így a gyakorlati működésben azokkal együtt valósul meg.

IV. FOKOZATOS JAVÍTÁS

Olyan szabályozást hozunk létre, amely által a rendszer lépésről - lépésre javítható. Munkánk minőségét állandóan javítjuk, vevőink igényeit igyekszünk egyre magasabb szinten kielégíteni, korrekt kapcsolatokat építünk ki, biztosítva ezzel a Kft. jelenlétét a piacon. Gazdasági eredményességünket a gyártási körben elkövetett hibák, a munkafegyelem javítása, valamint hibás beszállítások kiküszöbölése révén akarjuk növelni.

V. GYAKORLATI MEGVALÓSÍTÁS, ELKÖTELEZETTSÉG, ISMERTSÉG

Olyan rendszert építünk ki, mely mindennapi gyakorlatunkban működik. A minőségirányítási rendszer bevezetése, alkalmazása, karbantartása a Kft. valamennyi munkatársának folyamatos feladata. A feladatok végrehajtása növeli a Kft. szervezettségét, emeli munkánk minőségének színvonalát, növeli a piaci elismerést és a gazdaságosságot. Vezetőségünk megteszi a szükséges lépéseket, hogy minőségpolitikánk ismert legyen, s elvárja dolgozóinktól az ezzel való azonosulást.A Kft. munkatársai vállalják a felelősséget saját munkájuk jó minőségéért és a vezetőkkel együtt elkötelezettek a Minőségirányítási Rendszer mellett.

 

 


© 2016 Minden jog fenntartva. Natur-Food Kft Kapcsolat ImpresszumAdatvédelem