Hírek

Online vásárlás

Kedves Vásárlóink!

Termékeinket már webshopjainkban is megrendelhetők. Legyen az ömlesztett, vagy hagyományos kiszerelés elég csak pár kattintás, és a futár házhoz viszi az Önök kedvenc finomságait.

ÚJDONSÁG!

Peanuts & Cranberries!

Közösen a környezetünkért!

Közösen a környezetünkért!

Manapság nagy hangsúlyt kap a környezettudatos szemléletmód, ami a társadalom egyre szélesebb rétegeit ösztönzi a műanyag (és egyéb) szemét visszaszorítására. Cégünk már a kezdetek óta törekszik a csomagolóanyag felhasználás optimalizálására, ezért a lehetőségekhez mérten igyekszünk minimalizálni a fajlagosan felhasznált csomagolóanyagot. A műanyag tasakok élelmiszerbiztonsági okok (fénytől és a külső környezettől védi a terméket) miatt nem elhagyhatóak, de 100g vagy 1 kg termékre vetítve súlyuk lényegesen csökkenthető anélkül, hogy a grafikai megjelenés vagy a tasak tartása csorbát szenvedne.

Ezúton szeretnénk felhívni vásárlóink figyelmét arra, hogy a Naturfood a jövőben is nagy hangsúlyt helyez a műanyag felhasználás visszaszorítására és ösztönzi a tudatos vásárlói szokások térnyerését, mert csak így tehetünk Közösen a Környezetünkért!

ÚJDONSÁG!

Tanévkezdés 2019

30 éves a Naturfood

2019 - ben is aktívan

Boldog Nőnapot kívánunk!

Elindult a Facebook oldalunk!

Kedves Látogatók!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy mostantól a Facebook közösségi oldalon is követhető a Naturfood.

Valentin napi Csemege

Lepje meg szeretteit különleges natursnack termékünkkel!

 

Új termék - Csokis Diákcsemege

Kedves Vásárlóink!

Új csokis snackkel bővült a Naturfood termékkínálata. Ajánljuk szíves figyelmükbe a Klasszikus, a Prémium és a Bio Diákcsemegék mellett, a Naturfood Diákcsemege termékcsalád legújabb tagját, a Csokis Diákcsemegét.

Ízletes és egyedi, édes-sós, valódi belga csokoládéval bevont összetevői izgalmas csemegeként fogyaszthatóak önmagukban vagy müzlik kiegészítőjeként.

Keressék viszonteladó partnereinknél.

További információkért kattintson ide.

Finoman egészséges

Új termék - Chia mag

Kedves Vásárlók!

Új termékkel bővült a Naturfood termékkínálata. Ajánljuk szíves figyelmükbe az Azték zsálya néven is ismert Chia magot, amely értékes és hasznos kiegészítője lehet salátáknak, müzliknek, joghurtoknak, de készíthető belőle puding is. Részben kiváltható vele a tojás és a liszt.

Keressék viszonteladó partnereinknél.

További információkért kattintson ide.

 

Termékajánló - Gourmix

 

Kedves Vásárló, Érdeklődő!

Ajánljuk figyelmébe az aszalt gyümölcsökből, kandírozott trópusi gyümölcsökből és diófélékből álló natursnack termékünket, amely tápanyagokban, vitaminokban és energiában gazdag csemege szabadidős és sport tevékenység vagy éppen munka és tanulás közben.

Keresse viszonteladó partnereinknél.

További információk itt.

 

Megújult a Natur-Food Kft. honlapja!

 

Üdvözöljük a Natur-Food Kft. megújult honlapján!

A Naturfood márkatermékek széles választékát tekintheti meg új honlapunkon, ahol az aszalt és kandírozott gyümölcsök, diófélék, konyhai alapanyagok, snackek és bio termékek összetevőiről, tápanyagértékeiről és allergén adatairól is teljeskörű információhoz juthat.

Termékeink kaphatók a kereskelmi láncok és a hazai kis- és nagykereskedők polcain.

További kérdés esetén írjon nekünk.

 

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat!


© 2016 Minden jog fenntartva. Natur-Food Kft Kapcsolat ImpresszumAdatvédelem